Obědové menu

Sem vložte podnadpis


OBĚDOVÉ MENU 15.6.

POLÉVKA

Vývar s vejcem (3,9) 

Frankfurtská (1,7) 

HOTOVÁ JÍDLA

¼ Pečená kachna, zelí, H.K. (1,3) 

120g Hamburská vepřová plec, H.K. (1,3,7,9,10) 

250g Špagety s mletým masem, sýr (1) 

150g Čevabčiči, brambor (1) 

120g Masová směs, rýže/brambor (1) 101,-

4ks Kuřecí paličky s čočkou beluga (-) 

100g Domácí jablečný závin se šlehačkou (1,3,7) 

Seznam alergenu Vám poskytne obsluha na požádání

Přijmeme pomocnou sílu do kuchyně a na úklid.

Více informací na baru nebo na čísle 772 552 172.


JÍDELNÍ LÍSTEK OD 14.6 DO 18.6.

PONDĚLÍ

Kuřecí vývar s vaječnými knedlíčky

Segedínský guláš, H.K.

Pečená krkovice, brambor

Masová směs, rýže

ÚTERÝ

Frankfurtská s bramborem

Pečená kachna, zelí, knedlík

Hamburská vepřová plec, H.K.

Špagety s mletým masem, sýr

STŘEDA

Bramborová s houbami

Vepřové nudličky na hořčici, rýže

Smažené býčí žlázy, brambor, tatarka

Těstoviny s kuřecím masem a brokolicí

ČTVRTEK

Hráškový krém

Debrecínský hovězí guláš, H.K./těstoviny

Vepřová roláda, šťouchaný brambor

Pečené kuřecí stehno na másle, rýže

PÁTEK

Hovězí vývar s játrovou zavářkou

Vepřový řízek, bramborový salát

Domácí sekaná pečeně, bramborová kaše

Rizoto s kuřecím masem a zeleninou, sýr