OBĚDOVÉ MENU 

SOBOTA 10.6.

Vývar s masem a nudlemi 

Hráškový krém 

¼ Pečená kachna, červené a bílé zelí, mix knedlík 

130g Panenská svíčková na smetaně, H.K 

130g Moravský vrabec, bílé zelí, mix knedlík 

180g Steak z vepřové pečeně, opečený brambor, dresink 

180g Vepřová panenka s hořčičnou omáčkou, americký brambor 

200g Pečené kuřecí stehno na česneku a bylinkách,

šťouchaný brambor 

150g Kuřecí prso s kus kusem, dresink 

250g Těstoviny s kuřecím masem a rajčatovou omáčkou 

150g Kuřecí prso na zeleninovém salátu 

100g Smažený hermelín, brambor, tatarka 

100g Smažený sýr, brambor, tatarka 

Jablečný závin se šlehačkou