TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU

JÍDELNÍ LÍSTEK OD 20.1.-25.1.


PONDĚLÍ
Vývar s masem, zeleninou a nudlemi
Pečený bůček se zelím a houskovým knedlíkem
Katův šleh s dušenou rýží
Vepřová panenka se švestkovou omáčkou, šťouchaný brambor
*Smažený hermelín s vařeným bramborem a brusinkami
ÚTERÝ
Frankfurtská polévka s bramborem
Pečená kachna s bílým zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem
Vepřová plec dušená na paprice s houskovým knedlíkem
Kuřecí prso na zelených fazolkách, hranolky
Uzené maso se špenátem a bramborovým knedlíkem
*Krémové zeleninové rizoto sypané sýrem
STŘEDA
Krupicová polévka s vejcem
Hovězí guláš s houskovým knedlíkem/bramboráčky
Smažená kuřecí kapsa s vařeným bramborem
Pštrosí vejce, bramborová lepenice s kysaným zelím
Mexické fazole s klobásou, okurka
*Těstoviny se sýrovou omáčkou a brokolicí
ČTVRTEK
Ovarová polévka s kroupami
Burger s hovězím masem, hranolky, pomerančová majonéza
Vepřové maso dušené na kmíně s houskovým knedlíkem
Kuřecí kung pao s dušenou rýží
Ledvinky na cibulce s dušenou rýží
*Zapečená dýně s jáhlami
PÁTEK
Kapustová polévka s klobásou a zakysanou smetanou
Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Kuřecí gyros v tortille, česnekový dip
*Zeleninový salát s červenou řepou, vlašskými ořechy a čerstvým sýrem

*bezmasé jídlo