TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU

                                              JÍDELNÍ LÍSTEK OD 15.5 do 19.5.

PONDĚLÍ

 Vývar s masem a nudlemi

Vepřová plec na kmíně s houskovým knedlíkem/dušenou rýží

Těstoviny s kuřecím masem a žampiony

Halušky se zelím a uzeným masem

Smažený sýr s bramborem a tatarskou omáčkou

ÚTERÝ

Zelná s klobásou

Pečená kachna s jablky, červené zelí, houskový a bramborový knedlík

Pečená krkovička s dušenou mrkví, vařený brambor/rozpek

Řízečky z vepřové panenky s lehkým bramborovým salátem

Čevapčiči s vařeným bramborem

STŘEDA

Hráškový krém s krutony

Plněný vepřový bok se špenátem a bramborovým knedlíkem

Hovězí krk na červeném víně a kořenové zelenině s bramborovou kaší

Játra na roštu s americkým bramborem, ďábelská omáčka

Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem

ČTVRTEK

Frankfurtská s bramborem

Burger s trhaným vepřovým masem, hranolky, salát coleslaw

Krémové rizoto s vepřovou panenkou

Španělský ptáček s houskovým knedlíkem/dušenou rýží

Holandský řízek s nastavovanou kaší a zeleninovým salátkem

PÁTEK

Kulajda

Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem

Vepřové nudličky na hořčici s dušenou rýží

Vepřová plec na smetaně s houskovým knedlíkem

Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a dresinkem, hranolky