TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU

OBĚDOVÉ MENU 20.11.-24.11.



PONDĚLÍ

Špenátový krém s krutony (1,7)

Moravský vrabec, zelí, H.K. (1,3,7)

Pečené kuřecí stehno se žampiony a paprikami, šťouchaný brambor (-)

Katův šleh, kari rýže (1)

ÚTERÝ

Vývar s játrovými knedlíčky (1,3,9)

Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, H.K. (1,3,7)

Pikantní krůtí směs, rýže basmati (1)

Přírodní vepřové karbanátky se špenátem, bramborová kaše (1,7)

 Pečená kachna, zelí, knedlík (1,3,7)

STŘEDA

Čočková s párkem (1)

Jitrnicový a jelítkový prejt, brambor, zelný salát (1)

Hovězí guláš Flamendr, H.K. (1,3,7)

Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, špenát (1,3)

ČTVRTEK

Krémová česnečka s krutony (1)

Kuřecí řízek Ondráš, zelný salát (1,3,7)

Francouzské brambory s uzeným masem (3)

Vepřová plec na slanině, H.K./rýže (1,3,7)

PÁTEK

Fazolová s klobásou (1)

Vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)

Čočka na kyselo, uzené maso, okurka (1)

Pečený bok s hořčičnou omáčkou, šťouchaný brambor (7,10)

KAŽDÉ ÚTERÝ: Pečená kachna, zelí, knedlík

KAŽDÝ PÁTEK: Vepřový řízek, bramborový salát