TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU

OD 14.4-18.4.


PONDĚLÍ
Vývar s masem a nudlemi
Vepřové maso na kmíně s houskovým knedlíkem/dušenou rýží
Steak z vepřové pečeně se zeleným chřestem, šťouchaný brambor
Rizoto s masem a zeleninou, sýr, okurka
Smažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
ÚTERÝ
Krémová cibulačka
Pečená kachna s bílým zelím, houskový a bramborový knedlík
Rozlítaný španělský ptáček s houskovým knedlíkem/dušenou rýží
Smažené kuřecí krokety s vařeným bramborem, salát coleslaw
Jelítkový prejt s vařeným bramborem, kysané zelí
Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
STŘEDA
Gulášová polévka
Vepřová plec na smetaně s houskovým knedlíkem
Chilli con carne s dušenou rýží/chléb
Špíz s vepřovým masem, šťouchaný brambor
Těstoviny s kuřecím masem, rajčatovou omáčkou a mozzarellou
ČTVRTEK
Krupicová s vejcem a zeleninou
Burger s hovězím masem, opečený brambor, česneková majonéza
Maďarský vepřový guláš s houskovým knedlíkem
Thajské červené kari s kokosovým mlékem a kuřecím masem, rýže basmati
Drůbeží játra na červeném víně s dušenou rýží/opečený brambor
PÁTEK
Dršťková polévka
Hovězí maso v rajské omáčce s houskovým knedlíkem/těstoviny
Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem
Vepřová panenka se zeleninovým kus kusem a bylinkovým dipem
Přírodní karbanátek s bramborovou kaší, okurka