TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU

JÍDELNÍ LÍSTEK OD 14.10.-18.10



PONDĚLÍ
Gulášová polévka
Vepřová plec dušená na kmíně s houskovým knedlíkem/dušenou rýží
Krémové rizoto s bílým vínem s vepřovou panenkou
Kuřecí prso s brusinkovou omáčkou, americký brambor
Vepřová játra na cibulce s dušenou rýží
*Smažený sýr s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou
ÚTERÝ
Dýňová polévka
Pečená kachna na jablkách s bílým zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem
Cikánská hovězí pečeně s dušenou rýží/houskovým knedlíkem
Kuřecí řízek Ondráš, zelný salát s křenem
Smažený karbanátek se šťouchaným bramborem
*Těstoviny se žampiony a smetanou
STŘEDA
Bramborová polévka
Srnčí guláš s houskovým knedlíkem/bramboráčky
Ovarové koleno s křenem a hořčicí, chléb

Vepřové nudličky na hořčici, dušená rýže
Kuřecí medailonky s dýňovým pyré
*Smažený hermelín s vařeným bramborem
ČTVRTEK
Česnečka s masem a kroupami
Hovězí burger, hranolky, pepřová majonéza

Steak z vepřové pečeně s jemnou cibulovou omáčkou, šťouchaný brambor

Vepřové maso po znojemsku s houskovým knedlíkem/dušenou rýží
Pečené kuře na zelenině s bílým zelím a bramborovým knedlíkem
*Bramborové noky s omáčkou z modrého sýra
PÁTEK

Zelná s klobásou
Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem
Moravský vrabec se špenátem a bramborovým knedlíkem
Tagliatelle s kuřecím masem a rajčatovou omáčkou

Přírodní sekané biftečky s bramborovou kaší
*Rizoto se zeleninou