TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU
OBĚDOVÉ MENU 20.11.-24.11.
PONDĚLÍ
Špenátový krém s krutony (1,7)
Moravský vrabec, zelí, H.K. (1,3,7)
Pečené kuřecí stehno se žampiony a paprikami, šťouchaný brambor (-)
Katův šleh, kari rýže (1)
ÚTERÝ
Vývar s játrovými knedlíčky (1,3,9)
Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou, H.K. (1,3,7)
Pikantní krůtí směs, rýže basmati (1)
Přírodní vepřové karbanátky se špenátem, bramborová kaše (1,7)
Pečená kachna, zelí, knedlík (1,3,7)
STŘEDA
Čočková s párkem (1)
Jitrnicový a jelítkový prejt, brambor, zelný salát (1)
Hovězí guláš Flamendr, H.K. (1,3,7)
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, špenát (1,3)
ČTVRTEK
Krémová česnečka s krutony (1)
Kuřecí řízek Ondráš, zelný salát (1,3,7)
Francouzské brambory s uzeným masem (3)
Vepřová plec na slanině, H.K./rýže (1,3,7)
PÁTEK
Fazolová s klobásou (1)
Vepřový řízek, bramborový salát (1,3,7,9,10)
Čočka na kyselo, uzené maso, okurka (1)
Pečený bok s hořčičnou omáčkou, šťouchaný brambor (7,10)
KAŽDÉ ÚTERÝ: Pečená kachna, zelí, knedlík
KAŽDÝ PÁTEK: Vepřový řízek, bramborový salát