TÝDENNÍ POLEDNÍ MENU
JÍDELNÍ LÍSTEK OD 15.5 do 19.5.
PONDĚLÍ
Vývar s masem a nudlemi
Vepřová plec na kmíně s houskovým knedlíkem/dušenou rýží
Těstoviny s kuřecím masem a žampiony
Halušky se zelím a uzeným masem
Smažený sýr s bramborem a tatarskou omáčkou
ÚTERÝ
Zelná s klobásou
Pečená kachna s jablky, červené zelí, houskový a bramborový knedlík
Pečená krkovička s dušenou mrkví, vařený brambor/rozpek
Řízečky z vepřové panenky s lehkým bramborovým salátem
Čevapčiči s vařeným bramborem
STŘEDA
Hráškový krém s krutony
Plněný vepřový bok se špenátem a bramborovým knedlíkem
Hovězí krk na červeném víně a kořenové zelenině s bramborovou kaší
Játra na roštu s americkým bramborem, ďábelská omáčka
Zeleninový salát s kuřecím masem a jogurtovým dresinkem
ČTVRTEK
Frankfurtská s bramborem
Burger s trhaným vepřovým masem, hranolky, salát coleslaw
Krémové rizoto s vepřovou panenkou
Španělský ptáček s houskovým knedlíkem/dušenou rýží
Holandský řízek s nastavovanou kaší a zeleninovým salátkem
PÁTEK
Kulajda
Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem
Vepřové nudličky na hořčici s dušenou rýží
Vepřová plec na smetaně s houskovým knedlíkem
Tortilla plněná kuřecím masem, zeleninou a dresinkem, hranolky